Wack 40 Parašė January 31, 2022 (redaguota) Jūsų nick žaidime: MrSonnet Administratoriaus nick: gaud1s Kuo nusikalto?: cmod pareigų piknaudžiavimas, nesiskaitymas su žaidėjais. Įrodymai (būtina foto/video): Trumpai rašant, nesiskaito su žaidėjais, įžeidinėja, leidžia savo draugų ratui varyt ant manęs, ir įsp nedalina. Dar vienas tipinis arogantiškai nesubrendęs žaidėjas gavęs kažkokias vertingesnes pareigas. Redaguota January 31, 2022 Wack Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GaudissYT 10 Parašė January 31, 2022 Man įdomu ką tu čia blogo matai. Kaip tu su mumis elgiesi taip ir mes su tavim. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Napke_ 1 Parašė January 31, 2022 Pacas visada apsiverkia kai tik vaikai patenka i staff ir stengiasi is paskutiniuju juos isgrust Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GaudissYT 10 Parašė January 31, 2022 12 minutes prieš, Wack parasė: Jūsų nick žaidime: MrSonnet Administratoriaus nick: gaud1s Kuo nusikalto?: cmod pareigų piknaudžiavimas, nesiskaitymas su žaidėjais. Įrodymai (būtina foto/video): Trumpai rašant, nesiskaito su žaidėjais, įžeidinėja, leidžia savo draugų ratui varyt ant manęs, ir įsp nedalina. Dar vienas tipinis arogantiškai nesubrendęs žaidėjas gavęs kažkokias vertingesnes pareigas. Ai dar. Pamiršai pateikti screenshot kaip tu ten rašei. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Wack 40 Parašė January 31, 2022 Tai aišku jum viskas čia gerai, primeskit visi administracijos nariai su žaidėjais taip elgtus, normalu aišku pagal jūsų protelį bus. Beja tema tarp manęs ir cmod. Tai norėčiau jog atsakytų tik kiti administracijos nariai į tema, randomai galit nerašyt. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GaudissYT 10 Parašė January 31, 2022 5 minutes prieš, Wack parasė: Tai aišku jum viskas čia gerai, primeskit visi administracijos nariai su žaidėjais taip elgtus, normalu aišku pagal jūsų protelį bus. Beja tema tarp manęs ir cmod. Tai norėčiau jog atsakytų tik kiti administracijos nariai į tema, randomai galit nerašyt. O pats matei ką tu rašai? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Wack 40 Parašė January 31, 2022 Ne, gal galėtum paryškint ką aš rašau? Nes ką tu rašai, aš viską įmečiau, kaip stumi, kaip šūdus rašai. Dar turėsi ką atsakyt? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GaudissYT 10 Parašė January 31, 2022 1 minute prieš, Wack parasė: Ne, gal galėtum paryškint ką aš rašau? Nes ką tu rašai, aš viską įmečiau, kaip stumi, kaip šūdus rašai. Dar turėsi ką atsakyt? Dabar parašysiu vieną atsakymą 1. Tu kimbi prie mūsų factiono iš niekur nieko tiek discorde, tiek mc chate. 2. Atsiprašau už nesusilaikymą Foto: 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Wack 40 Parašė January 31, 2022 ir db parodyk kur esi visuose šituose, įterptas tu? Būtent. Niekur. Jei tavo bestie grįžo į serverį po perma banų už šūdus, tai nėra pasiteisinimas administracijos nariui elgtis belenkaip. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
edvanukas 11 Parašė March 8, 2022 dusk vps sonetas prie visu kimba kad tavo mindozini ego uzkliude Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kiyomi_ 76 Parašė March 8, 2022 Tema rakinama. Žaidėjas jau kuris laikas nebedirba pareigose. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites