edvanukas 11 Parašė February 12, 2022 Jūsų nick žaidime:eedvinas Pažeidėjo nick:abaliukas Kuo nusikalto?: Aš ateinu į serveri pažaisti žaidima, ir galima sakyti kiekviena diena jis man rašo, negražiai mane vadina, žinokit trūko man šiandien kantrybę tai sugalvojau pasiskūsti. Inspired by MrSonnet Įrodymai (būtina foto/video): Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
abaliukas 3 Parašė February 12, 2022 screenshotas yra apkarpytas, jame yra skleidziama melaginga informacija.😬 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
edvanukas 11 Parašė February 12, 2022 kaip tai apkarpytas, as jau pusantro menesio tokias patycias isgyvenu, ar bent supranti kaip man jaustis, kokios emocijos buna, as naktim neuzmiegu per tave Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
abaliukas 3 Parašė February 12, 2022 Is manes tyciojos mokykloj, bet nusipelniau Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
edvanukas 11 Parašė February 12, 2022 uzjauciu, bet zinok esame vienodi mes labai gal draugaut nori? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
abaliukas 3 Parašė February 12, 2022 Visai noreciau, bet nzn ar mano vaikinas sutiks Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
edvanukas 11 Parašė February 12, 2022 nesuzinos, duok discord pakviesiu Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
abaliukas 3 Parašė February 12, 2022 Laurynas#1101 labai posla😏 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
edvanukas 11 Parašė February 12, 2022 ok aciu, tuoj pakviesiu😜🥵 atsiprasom administracija jau nebereikia man pagalbos, patys issisprendem! Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
abaliukas 3 Parašė February 12, 2022 Tema uzrakinta! 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Chlenixasss 8 Parašė February 12, 2022 kieti bahurai esat matau gal pasilaižom Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
tomasitas 43 Parašė February 13, 2022 Sekantį kartą blokuosiu už tokias temas. 4 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites