Mindoz 0 Parašė February 15 Jūsų nick žaidime:Mindoz Administratoriaus nick:Kiyomiii_ Kuo nusikalto?:tai žiūrėk nuėjau į Stasės resa ten buvo lamos aš jas nužudžiau bet tos lamos buvo už reso nes tu pagalvok logiškai kaip aš tau griausiu jei ji yra pvz uždėjus resa gi neina griaut rese o ten kur buvo tos lamos ir tas plotas kur nebuvo uždėjus reso aš isgroviau Įrodymai (būtina foto/video): Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kiyomi_ 76 Parašė February 15 Ban buvo duotas už griefą, o ne lamų žudymą. Grief skaitosi ne tik blokų statymas už reso, bet ir griovimas. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mindoz 0 Parašė February 15 Nu tu supranti ten nebuvo reso ten buvo kaip res rt dude ateina kas nori ir griauna žmogau kas tau administracija davė Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
tomasitas 42 Parašė February 16 ✘ Papeikimas atmestas. 1. Draudžiama grief (apstatinėti/apkasti ar kitaip sugadinti kitų pastatus – 5 dienų banas). Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites