shadow_claw 0 Parašė August 19 1. Nick. shadow_claw 2. Xp kiekis mano 2837 3. Man 24 metai 4. Esu draugiškas, patinka palaikyti tvarka prižiurėti kad niekas nepažeidinėtu taisyklių, esu supratingas žmogus kuris gali padėti su iškilusiomis bėdomis. 5. Noriu padėti žmonėms serveryje kuriaims reikia pagalbos arba paaiškinimo apie dalykus kuriu jei nežino ir nesupranta, bet labiausiai noriu palaikyti tvarka chate nes būna tokiu žmonių serve kuriai spamina i chata visokes nesamones ir blaško kitus žaidėjus ir jeigu du žmones terpu savi bendrauja serveryje arba klausia kokio nors klausimo per ta spaminima nesamoniu nepamato atsakymo arba klausimo, ir kartais būna tokiu žmoniu kuriuos reikia sudrausminti ir ispėti kad kai kuriu dalyku i serverio chat nereikia rašyti arba nereikia ižeidinėti arba tičiotis iš kitu žmonių pvz. jeigu tas žmogus išvis pirma karta žaidžia minecrafta ir jo pasirenktas serveris yra didmiestis ir nereikia gadinti serverio reputacijos nes per kaikuriuos žmones kitu nenori žaisti tuo kiuose serveriuose kur yra užgauliojami dėl dalyku kuriu jei nemoka ar nesupranta. 1. Sudrausminsiu ir pasakysiu kad palaikytu tvarka chate ir kad negali jis žmogaus ižeidinėti jeigu jis jo nepažysta ir ispėsiu kad ižeidinėti negali ir už tai atitinkama bausmė, ir pagal jo tolymesnius veiksmus bus sprendžiama ka daryti, ir jeigu serviri bus kažkas iš aukštesniu pasiklausiu jų patarimo. 2. Ispėsiu kad chate reikia laikytis tvarkos ir kad nesikeikt, jeigu ir toliau keiksi ar ižeidinėti pradės bus nubaustas pagal serverio taisykles. 3. Ispėsiu kad nespanintu chate ir kad laikytusi tvarkos, ir perduosiu jam deimantus jeigu turėsiu o jeigu neturėsiu ir jis toliau spamins ir nesilaikys tvarkos bus nubaustas ir leipta pagalvoti ka blogai darė ir dėl ko tokia bausme gavo. 4. Sudrausminsiu ir ispėsiu tris kartus kad taip nedarytu ir pasakysiu, o jeigu nesiliaus bus nubaustas pagal serverio taisykles. 5. Bandysiu padėti ir aiškintis dėl ko paslauga nupirkta per teik laiko neužsidėjo ir iš karto kreipsiuos i aukštesnes pareigas turinčius žmones jeigu aš pats negalėčiau tam žmogui padėti bent jau jei galėtu jam padėti ir sutvarkyti problema. 6.Chat Moderatorius turi rinkti įrodymus prieš užtildant pažeidėją, nes .....?: žmogus gali iškelti ticket ir apskusti chat modrratotiu kad jis buvo nubaustas teisingai arba neteisingai. Jeigu aukštesnio rango žmogus paklaustu dėl ko buvo tas žmogus nubaustas turėtu irodymu ka tas žmogus blogai padarė. 1. Jūsų nick žaidime: 2. Koks jūsų yra xp kiekis (žaidime /xp)?: 3 .Kiek Jums metų (nemeluokite)?: 4 .Trumpai papasakokite apie save?: 5. Kodėl norite tapti Chat Moderatoriu (–e)?: Situacijos: 1. Ką darysite jeigu žaidėjas pradeda keikti kitą žaidėją?: 2. Ką darysite, jeigu pamatysite chat'e besikeikiantį žaidėją?: 3. Jeigu žaidėjas parašo 8 vienodas žinutes, kad perka 64 deimantus jūs?: 4. Ką darysite jei pamatysite, kad žaidėjas pradeda įžeidinėti serverio chat moderatorių, kokių veiksmų imsitės?: 5. Kokių veiksmų imsitės jeigu žaidėjas prašo jūsų pagalbos, kad jis nusipirko paslaugą, bet jau 3-a valanda kaip ji neužsideda?: 6. Užbaikite sakinį: Chat Moderatorius turi rinkti įrodymus prieš užtildant pažeidėją, nes .....?: Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
tomasitas 43 Parašė August 28 Anketoje nemažai gramatinių klaidų, bet priimtas. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites