DragonSLt123 0 Parašė August 30 Anketa: 1. Jūsų nick žaidime: DragonSLt123 2. Koks jūsų yra xp kiekis (žaidime /xp)?: 233 3 .Kiek Jums metų (nemeluokite)?: 20 4 .Trumpai papasakokite apie save?: esu paprstas zmogus kaip ir visi kiti, megstantis zaisti kompiuterinius zaidimus 5. Kodėl norite tapti Chat Moderatoriu (–e)?: noriu isbandyti kazka naujo ko nesu bandes anksciau. Situacijos: 1. Ką darysite jeigu žaidėjas pradeda keikti kitą žaidėją?: mano manymu tai duociau ispejima, surinkus tam tikra skaiciu isepjimu duociau mute tam tikra laika 2. Ką darysite, jeigu pamatysite chat'e besikeikiantį žaidėją?: ispeciau jei darytu toliau taip tai gautu mute uz keiksmazodzius 3. Jeigu žaidėjas parašo 8 vienodas žinutes, kad perka 64 deimantus jūs?: duociau mute tam, kad nebutu visas chat vientik jo 8 vienodos zinutes ir kad matytu kiti zaidejai ka raso kiti 4. Ką darysite jei pamatysite, kad žaidėjas pradeda įžeidinėti serverio chat moderatorių, kokių veiksmų imsitės?: pagal viska mano nuomone tai tureciau duot mute uz tai kad keikia kita moderatoriu. 5. Kokių veiksmų imsitės jeigu žaidėjas prašo jūsų pagalbos, kad jis nusipirko paslaugą, bet jau 3-a valanda kaip ji neužsideda?: bandyciau jam paaiskinti arba duociau tam tikrus kontaktus kad jis susisiektu ir isiaiskintu problema kodel taip yra 6. Užbaikite sakinį: Chat Moderatorius turi rinkti įrodymus prieš užtildant pažeidėją, nes...?: nes kitaip gali buti nusalinimas nuo CM pareigu. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites