Th3dom3 0 Parašė June 30, 2021 Restartinat serveri ar neprarasiu stuff nes as buvau pvp ir i mane trenke ir po 2 sec serverio restart Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kiyomi_ 76 Parašė June 30, 2021 11 minutes prieš, Th3dom3 parasė: Restartinat serveri ar neprarasiu stuff nes as buvau pvp ir i mane trenke ir po 2 sec serverio restart Kai prisijungsi sužinosim 🙂 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Th3dom3 0 Parašė June 30, 2021 Dabar, Kiyomi_ parasė: Kai prisijungsi sužinosim 🙂 kas bus jei prarasiu 😄 nes as turejau brangiu daiktu be to as i duobe ikritau ir restartas buvo 😉 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kiyomi_ 76 Parašė June 30, 2021 6 minutes prieš, Th3dom3 parasė: kas bus jei prarasiu 😄 nes as turejau brangiu daiktu be to as i duobe ikritau ir restartas buvo 😉 Jei prarasi reiškias praradai item 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Th3dom3 0 Parašė June 30, 2021 Dabar, Kiyomi_ parasė: Jei prarasi reiškias praradai item Bet tai nemano kaltė o restarto kodėl aš kalta ? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Giega 3 Parašė July 2, 2021 On 2021-06-30 at 12:30, Th3dom3 parasė: Bet tai nemano kaltė o restarto kodėl aš kalta ? Nes ėjai pvp prieš restart'a 😊 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites